Till andelsägarna i Positiv Pension Aktiv Global

Viktig information

Den 3 juli offentliggjorde Positiv Pension att de överlåtit samtliga sina kundavtal till Strategi Placering i Skandinavien AB. Positiv Pension har därmed oväntat och i förtid avslutat sitt pågående samarbete med Scientia.

Scientia har därför sagt upp sitt avtal med Positiv Pension och har idag också skickat in en ansökan om namnbyte av fonden till Finansinspektionen.

Frågor besvaras av VD Erik Lidén, 070-2709541.

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top