Senareläggning av order hävd

Gäller från den 29 juli

Scientia har idag beslutat att häva senareläggning av order i fonden Positiv Pension Aktiv Global.

Scientia beslutade om senareläggning av order i fonden Positiv Pension Aktiv Global den 17 juli för att kunna säkerställa en likabehandling av andelsägarna i fonden på grund av stora försäljningar i fonden. Beslutet att häva senareläggningen gäller per den 29 juli och såväl Finansinspektionen som Scientias återförsäljare har informerats om beslutet.

Om du har frågor om vad detta innebär, vänligen kontakta Erik Lidén, VD, på telefon 070-2709541.

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top