Peter Ahl ny ledamot i Insiderfonders styrelse

Peter Ahl har vid en extra bolagsstämma valts in som ordinarie ledamot i Insiderfonders styrelse.

Peter Ahl har gedigen erfarenhet från kapitalförvaltning. Närmast i tid var han förvaltare och VD på Mobilis Kapitalförvaltning, som han var med och grundade år 2005 och som tidigare i år såldes till Coeli. Dessförinnan var han under 15 års tid chef för kapitalförvaltningen på Unitfond, där han också var en av medgrundarna.

”Peter kommer med sina entreprenöriella erfarenheter och sitt omfattande nätverk att kunna stötta Insiderfonder att fortsätta sin utveckling mot att bli det självklara alternativet för investerare och sparare. Han kompletterar styrelsens profil väl och kan tillföra värdefulla insikter inom bland annat distribution och produktutveckling”, säger Karin Lidén, VD för Insiderfonder.

Insiderfonder förvaltar 6 fonder enligt Insidermodellen – en unik forskningsbaserad modell som systematiskt söker efter mönster i insiders aktieaffärer, vilket vetenskapligt bevisats vara mycket vinstgivande att följa. Placeringsbesluten genereras i en helt automatiserad process.

Efter den extra bolagsstämman består Insiderfonders styrelse av Carl-Viggo Östlund, ordförande, Peter Ahl, ledamot och Adrian Westman, ledamot. Peter Ahl valdes in mot bakgrund av att Andrea Sahlgren tidigare under hösten beslöt sig för att lämna styrelsen.

För mer information, kontakta:
Karin Lidén

karin.liden@insiderfonder.se, 070-572 67 42

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top