Nya ledamöter till styrelsen

Fokus på varumärke och kännedom

I samband med Insiderfonder AB:s årsstämma 27 juni 2016 valdes två nya personer in i bolagets styrelse. Carl-Viggo Östlund valdes till ordförande och Adrian Westman till ledamot. De nya ledamöterna har tillsatts med särskild tyngd på verksamhets- och varumärkesutveckling och kommer bland annat lägga fokus på att stärka kännedomen om den unika Insidermodellen.

”Insiderfonder har under de senaste åren lagt stort fokus på att förfina sin automatiserade modell och vi är nu redo att ta nästa steg i bolagets utveckling, där vi vill öka kännedomen om Insidermodellens unika och framgångsrika förvaltning. Med utnämningen av Carl-Viggo och Adrian till styrelsen fokuserar vi nu tydligt på att ytterligare befästa vårt varumärke på marknaden”, säger Erik Lidén, grundare och VD för Insiderfonder.

”Insiderfonder är ett mycket spännande bolag med en modell som är unik i sitt slag och ligger helt rätt i tiden – den är modern, enkel att förstå och kostnadseffektiv. Jag tror starkt på produkten och ser stora möjligheter att göra den till ett naturligt val för fondspararen”, säger Carl-Viggo Östlund, nytillträdd ordförande för Insiderfonder.

Läs pressmeddelandet om nyvalen till styrelsen i sin helhet här.

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top