Ny dataskyddsförordning

GDPR träder i kraft den 28 maj 2018

Den 28 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen GDPR, General Data Protection Regulation, i kraft. Den kommer att ersätta gamla personuppgiftslagen (PUL) och ska stärka reglerna för dataskydd genom dataskyddsförordningen och den enskildes grundläggande rättigheter och friheter avseende personuppgifter.

Det är många som prenumererat på vårt månatliga nyhetsbrev. Om du är en av dem så kan det vara bra att veta att vi lagrar uppgiften om din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Den som vill sluta prenumerera på nyhetsbrevet kan enkelt göra det och därmed få sina uppgifter raderade.

Om du har några frågor om vilka uppgifter som finns lagrade om dig är du alltid välkommen att ta kontakt med oss på 031-165100 eller på info@insiderfonder.se.

Tack!

Med vänliga hälsningar,
Insiderfonder

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top