Karin Lidén ny VD för Insiderfonder

Insiderfonder tar nästa steg i utvecklingen av bolaget och utser Karin Lidén till ny VD. Erik Lidén fortsätter samtidigt i sin roll som ansvarig förvaltare och investeringsansvarig.

Karin Lidén har en bakgrund inom marknad och inköp, och har varit marknadschef för Insiderfonder sedan 2009. Hon har tidigare haft anställningar inom bland annat fordonsindustrin.

”Sedan Insiderfonder grundades har Erik haft rollen som VD, ansvarat för förvaltningen och varit bolagets främsta ansikte utåt. Med vår nya organisation kommer Karin axla ansvaret som VD, samtidigt som Erik fullt ut kan arbeta med utvecklingen av Insiderfonders förvaltning och att sprida kunskap om vår unika modell. Karin har varit med i bolaget sedan starten och kommer med sitt driv och resultatfokus leda bolaget till nästa nivå”, säger Carl-Viggo Östlund, styrelseordförande i Insiderfonder.

”Jag ser fram mot att ta mig an VD-uppdraget i Insiderfonder. Bolaget har en fantastisk potential och jag kommer lägga tydligt fokus på att göra Insiderfonder till det självklara alternativet för investerare och sparare”, säger Karin Lidén, tillträdande VD för Insiderfonder.

Karin har godkänts i ledningsprövning av Finansinspektionen och därmed formellt tillträtt VD-rollen för bolaget.

För mer information, kontakta:

Carl-Viggo Östlund, 072-717 43 01, carl-viggo.ostlund@havsgaard.se

Karin Lidén, 070-572 67 42, karin.liden@insiderfonder.se

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top