Genomförd fusion

Fonder fusionerade med East Capital Multi-Strategi

Som tidigare meddelats har Insiderfonders fonder sålts till East Capital och den 1 april 2019 skedde en sammanslagning av våra fonder med East Capital Multi-Strategi A. Det är därför inte längre möjligt att handla i våra fonder. För dig som andelsägare i någon av Insiderfonders fonder har dina andelar automatiskt konverterats. Om du önskar ta del av revisorns yttrande över utbytesförhållandet mellan din fond och East Capital Multi-Strategi så finner du det via länken nedan.

Vi vill tacka alla andelsägare för 10 spännande och händelserika år!

=> Revisorns yttrande över utbytesförhållandet mellan respektive fond och East Capital Multi-Strategi

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top