Fondtillstånd återlämnade

Som tidigare meddelat har Insiderfonders fonder sålts till East Capital. Vi har per den 3 juli 2019 återlämnat alla tillstånd till Finansinspektionen. Därmed kan vi summera våra 10 år i branschen och gå vidare till nya utmaningar. Det har varit en fantastisk resa som vi alla i bolaget är väldigt stolta över, men tyvärr gick det inte att fortsätta med de nya PPM-kraven.

Vi vill tacka alla våra andelsägare och samarbetspartners för den tid som varit!

Vi ses säkerligen i andra sammanhang framöver.

/Erik och Karin

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top