Nya fondavgifter

Avgifter för våra fonder 2014

För ett år sedan annonserade vi att fem av våra fonder skulle bli avgiftsfria under hela 2013. Det har inneburit att alla våra andelsägare har kunnat åtnjuta en placering i fonderna Inside Australia, Inside Canada, Inside UK, Inside USA och Inside USA Small Cap helt utan att erlägga vare sig fasta eller rörliga förvaltningsarvoden.

Vi hoppas och tror att du har uppskattat att kunna pröva på en placering i dessa fonder helt utan avgifter.

fyra av fem fonder har slagit index.

Bäst värdeutveckling har våra USA-fonder haft. Per den 18 december har värdeutvecklingen för Inside USA varit 37,1 procent och Inside USA Small Cap +36,4 procent. Med detta fina resultat placerar sig dessa fonder bland de fonder med högst avkastning i hela Premiepensionssystemet. Inside USA ser också ut att bli den med högst avkastning bland alla USA-fonder i sin kategori i Premiepensionssystemet under 2013.

De fem fonderna som förvaltades utan avgifter 2013 kommer nu att återfå sina ordinarie avgifter. Avgifterna för våra fonder under 2014 kommer att se ut enligt följande:

  • Inside Active Global: 2,0%
  • Inside Asia: 1,5%
  • Inside Australia: 1,6%
  • Inside Canada: 1,6%
  • Inside Sweden: 0,9%
  • Inside UK: 1,5%
  • Inside USA: 1,3%
  • Inside USA Small Cap: 2,0%
  • Scientia Hedge: 1,15%

Alla våra fonder har rörliga avgifter på 20 procent på avkastningen över sitt jämförelseindex.

 

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top