Vi söker en…

Säljansvarig

Brinner du för sälj, moderna och transparenta fonder och går igång på uppgiften att bygga en position som säljansvarig från scratch? Vi söker nu en säljansvarig som kan få bolaget att ta nästa steg i sin utveckling!

För att söka tjänsten, skicka CV och ett kort personligt brev till saljansvarig@insiderfonder.se. Vi tar emot ansökningar fram till och med den 12 oktober men eftersom urval och intervjuer sker löpande så välkomnar vi din ansökan snarast.

Läs mer om tjänsten här…

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top