Article Image

Presesentation

- HANDELSHÖGSKOLAN 27 APRIL

Insiderfonder gästade en fullsatt tillställning med över 300 besökare på Handelshögskolan i Göteborg den 27 april arrangerad av Aktiespararna Göteborg/Hisingen. Övriga deltagare under kvällen var Joakim Bornold från Nasdaq OMX och sparekonom Günther Mårder från Nordnet Bank.

På allmän begäran publicerar vi här den presentation som vår vd Erik Lidén höll på denna tillställning. Under presentationen berättade han bland annat om varför svenska aktier nu är högt värderade och vilka alternativ som Insiderfonder har att erbjuda som alternativ.

> Så köper du våra fonder

Ladda ned presentationen här (pdf)

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top