Erik Lidén föreslås till Aktiespararnas styrelse

Insiderfonders grundare och investeringsansvarige Erik Lidén har föreslagits som ny ledamot i Aktiespararnas styrelse, som representant för region Väst.

I Aktiespararnas tidning Aktiespararen kommenterar valberedningens ordförande Gunnar Ewetz förslaget: ”Erik Lidén besitter en stark kombination av erfarenhet och teoretisk kunskap om finansmarknader, regelverk och bolagsstyrning, kommunikationsförmåga, nätverk och har många spännande idéer om hur Aktiespararna kan utvecklas.”

Erik Lidén är sedan tidigare välkänd hos Aktiespararnas medlemmar, då han regelbundet analyserar börs-vd:ars egna aktieinnehav i Aktiespararen. Erik kommenterar själv nomineringen i tidningen: ”Jag vill arbeta för att Aktiespararna blir en ännu starkare kraft i samhällsdebatten. Vi har en viktig uppgift i att representera och försvara spararnas intressen, både gentemot större ägare och bolagsledningar men också genom att påverka politiker.”

Val till styrelse sker på Aktiespararnas kongress i maj.

>>> Läs artikeln i Aktiespararen

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top