1.

Steg 1:

Fyll i köpanmälan och frågeformulär

Fyll i köpanmälan med information om dig själv, hur du vill få information skickat till dig, i vilken fond du vill köpa och för vilket belopp. Första gången du köper är det lägsta köpet du kan göra på 5 000 kr per fond. När du köper nästa gång i samma fond finns inga beloppsbegränsningar.

Om du vill månadsspara i våra fonder behöver du endast fylla i köpanmälan vid första tillfället. Därefter kan du månadsspara i fonden genom att göra en insättning på fondens konto och ange ditt personnummer som referens.

(Om du vill skicka en köpanmälan till oss vid ytterligare köp går det naturligtvis också bra och du utelämnar då frågeformuläret som ska fyllas i som ny kund.)

2.

Steg 2:

Vidimerad kopia på pass eller körkort

För nya kunder önskar vi att du tar en kopia på ditt pass eller körkort och låter två personer vidimera (intyga) det. Att vidimera är enkelt och görs på följande sätt:

Skriv följande text under eller vid sidan om kopian på fotot: “Härmed intygas att denna kopia överensstämmer med originalet”

Be två personer att intyga originalet. Detta görs genom underskrift, namnförtydligande och att telefonnumret anges direkt på kopian.

3.

Steg 3:

Gör en insättning på fondens konto

Gör en insättning som överensstämmer med det belopp du har angivit i köpanmälan på fondens bankkonto. Kontonumret för respektive fond står angivet på köpanmälan. Det är viktigt att du sätter in pengar på angivet konto samtidigt som köpanmälan skickas. Ditt köp kommer först utföras när du har gjort insättningen av det belopp du köper för.

Anmälan + Pengar = Köp

4.

Steg 4:

Skicka köpanmälan till oss

Skicka din köpanmälan, frågeformuläret samt den vidimerade kopian på pass eller körkort till oss. Du skickar den till:
Insiderfonder, Strandvägen 7A, 11456 Stockholm

När köpet har genomförts kommer du att få en bekräftelse från oss.

5.

Steg 5:

Välkommen som kund hos oss!

Så enkelt är det att bli ny kund hos oss.
Vi kommer nu löpande informera dig om hur din placering utvecklas via månadsrapporter som vanligen kommer till dig första veckan på varje ny månad. Samtliga rapporter (månads-, halvårs- och årsrapporter) för våra fonder finns också tillgängliga på hemsidan.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top