Vinnare av biocheckar

Tack till alla er som kom till våra investeringsmöten under november och december i Göteborg, Stockholm, Södertälje och Uddevalla! Vinnarna av biocheckar är nu klara och kommer vardera att få checkar med posten till ett värde av 400 kronor. Vinnarna är:

  • Tommy Mattsson (vinnare i Södertälje 17 november)
  • Dan Olsson (Göteborg 20 november)
  • Tommy Svensson (Uddevalla 25 november)
  • Jonas Floberg (Stockholm 27 november)
  • Lina Sandström (Göteborg 2 december)

Tack för er medverkan och grattis till vinsten!

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top