Sänkt avgift för Positiv Pension Aktiv Global

Gäller från den 8 juli 2013

Styrelsen i Scientia har beslutat att sänka den fasta avgiften på fonden Positiv Pension Aktiv Global från 3,0% till 2,0%. Sänkningen gäller från och med den 8 juli 2013.

Efter sänkningen blir avgiften i Premiepensionssystemet 0,71% vilket kan jämföras med den tidigare avgiften på 1,01%. Om fonden utvecklas bättre än sitt jämförelseindex kan avgiften bli högre.

Samtidigt som vi sänker avgiften för Fonden vill vi tacka dig för visat förtroende.

Fondens värdeutveckling sedan fondstart den 24 augusti 2012 till och med den 8 juli 2013 har varit 19,0% att jämföra med 16,4% för MSCI World Index som är fondens jämförelseindex. För dig som har haft fonden i Premiepensionssystemet har den verkliga avkastningen varit betydligt högre på grund av Pensionsmyndighetens rabatter.

Frågor besvaras av VD Erik Lidén, 070-2709541.

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top