Förvaltarna om september 2013

Stark månad för Inside Australia

Månadsrapporterna för våra fonder under september finns nu ute.

September var en mycket stark börsmånad globalt och alla våra fonder hade en positiv värdeutveckling. Allra bäst värdeutveckling hade Inside Australia som följde upp den fina utvecklingen under augusti med en ännu bättre månad under september. Uppgången för Inside Australia under september hamnade på drygt 6 procent. En annan fond som gick mycket starkt under september var Inside Asia som steg med 4,1 procent.

Positiv Pension Aktiv Global, som under månaden ändrade namn till Inside Active Global, hade ytterligare en mycket bra månad. Värdeutvecklingen för fonden hamnade på 3,9 procent vilket är 2,3 procent bättre än index. Under årets 9 första månader är utvecklingen för fonden hela 19,1 procent att jämföra med 13,1 för snittet av konkurrenterna i samma kategori.

Erik Lidén, förvaltare
David Unver, bitr. förvaltare

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top