Fusion mellan Australia och Active Global

Nu genomförd

Fusionen av fonderna Inside Australia och Inside Active Global har nu genomförts.

Fusionen skedde genom absorption den 1 juni 2018 där Inside Australia fusionerades med Inside Active Global. För varje andel i Inside Australia erhöll andelsägarna 0,811393 andelar i Inside Active Global och Inside Australia upphörde därmed.

Efter fusionen äger tidigare andelsägare i Inside Australia alltså nu andelar i Inside Active Global.

Revisorns yttrande om utbytesförhållandet finner du här.

Om du har några ytterligare frågor om fusionen så är du välkommen att höra av dig till oss på 031-165 100 eller info@insiderfonder.se.

Insiderfonder AB

Nyhetsarkiv

Här finner ni alla publicerade nyheter om Insiderfonder AB.

HÅLL DIG UPPDATERAD:

prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna från Insiderfonder skickade direkt till dig. Du anmäler dig till nyhetsbrevet genom att fylla i din e-postadress ovan och skicka den till oss. Vi samlar bara in och lagrar uppgifter om dig som är nödvändiga för att genomföra utskicken. Det betyder att vi lagrar din epostadress och i vissa fall även ditt namn. Genom att fylla i dina uppgifter samtycker du till att vi lagrar uppgifterna och du har därmed ingått ett kostnadsfritt prenumerationsavtal med Insiderfonder. Du kan alltid avregistrera dig från dessa utskick och därmed få dina uppgifter raderade.

RISKINFORMATION Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet.

Top